„Egy lépés a jövő felé”
C-Soft Offshore
Offshore development
Cégünk 1999. óta foglalkozik offshore és nearshore szoftver fejlesztési szolgáltatásokkal. Kiemelt piacaink a német ajkú országok, így Németország, Ausztria és Svájc
Univers ügyviteli rendszer
Egy ERP rendszer középvállalatoknak egészen 2000 alkalmazottig. A rendszer a vállalatirányítás minden fontosabb vetületét felöleli a könyveléstől a termelésirányításon át az eladásig.
Önkormányzati ügyviteli rendszer
Kezdetben a Csíkszeredai Polgármesteri hivatalnak fejlesztett ügyviteli rendszer mára minden olyan tevékenységet felölel ami egy közepes város polgármesteri hivatalában zajlik
ASM dokumentun kezelő rendszer
Egy összetett dokumentum archiváló és visszakereső rendszer amely minden típusú elektronikus dokumentumot képes feldolgozni. Ezen felül képes a dokumentumok közötti kapcsolatokat is rögzíteni.
Honlapkészítés
Cégünk magas színvonalon és a legújabb technológiák segítségével komplex honlapokat is készít. Felhasználjuk a WEB2 és liquid technológiákat is.
Lapterjesztési ügyviteli rendszer
A rendszer a kiadvány terjesztéshez (újság, folyóírat, szórólapok stb.) kapcsolódó összes ügyviteli tevékenységet felöleli és egy modern terjesztői hálózat nyilvántartását teszi lehetővé.